Tag: Meshkujt

Këshilla për meshkujt

Burrat shpesh here e neglizhojne kujdesin per lekuren. Ata mund te kujdesen per formen fizike/sportin, per floket, per veshjen, po kur vjen puna per lekuren nuk jane shume te vemendshem. Ata …

Meshkujt dhe femrat nuk qajnë njëlloj

Femrat të qarën e kanë të kushtëzuar biologjikisht, kështu që ato gjatë jetës “lëshojnë” dukshëm më shumë lot se meshkujt. ndërsa me kontrollin mikroskopik mund të vërehet edhe …

Meshkujt janë më të dobët se femrat

Një studim i fundit i bërë nga shkencëtarë të mëdhenj ka zbuluar se meshkujt janë me të dobët në memorie se femrat. Kjo gjë ndodh pikërisht në periudhën që ato fillojnë dhe plaken, femrat …