Home » Posts tagged with "Mestruacionet"

Disa pyetje në lidhje me mestruacionet

Disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me mestruacionet: • Sa zgjasin mestruacionet normale? Zakonisht ato zgjasin 4 – 6 ditë dhe humbja e gjakut është rreth 36 ml ( sa një filxhan kafeje). Humbjet normale të gjakut sillen rreth 10 dhe 200 ml.  Read More →

10 fakte që nuk i dinit rreth orgazmës

Rezultatet e orgazmës në kontraktimet e muskujve dhe funksionin e zemrës. Orgazmat janë si një mister disi i patreguar. Askund tjetër më shumë se në shtëpi, nuk është i ndjeshëm ky fakt, kur ju filloni ta përjetoni e të kërkoni deri të fillojmë të shikojmë deri përkufizimin e saj dhe të kuptoni se ka gati 30 mënyra të ndryshme për të përshkruar vetitë e saj fizike dhe emocionale.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress