Tag: Modë & Estetikë

Fustanet e gjata, trendi i verës

Fustanat e gjatë janë absolutisht ‘’in’’ këtë verë. Të gjata me prerje të drejta, me rrudha, apo me motive lulesh, ato mund të jenë pikërisht ashtu siç ju i dëshironi. Fustanat e gjatë i …

Si ti parandaloni aknet

Megjithëse aknet nuk mund të parandalohen në tërësi, më poshtë do të ju japin disa hapa konkret, të cilët mund t’i praktikoni në shtëpi dhe që ndihmojnë aknet të mos përkeqësohen. – …