Tag: molla

Molla ndihmon dobësimin

Fibrat janë pjesë e rëndësishme e ushqimit të balancuar, ndërsa të shkëlqyeshme janë edhe për dobësim, sepse mbushin stomakun dhe kështu krijojnë ndjenjën e ngopjes. Shumica e …

Efektet kuruese te molles

Molla është frut, me ndikim të madh pozitiv në shëndetin tonë. Ul në mënyrë të dukshme, rrezikun e sëmundjeve të zemrës, ndihmon kundra kapsllëkut dhe mban konstante vlerat e sheqerit në …

Konsumoni sa me shume molla

Me të gjitha vlerat ushqyese që ka molla, ajo arrin që të mbajë trupin te shëndetshëm si dhe i eliminon dhjamërat e tepërta. Vitamina B1, e cila gjendet me shumicë te molle, …

Molla trajton pese semundjet kryesore

Ka shije freskuese, është vakt ideal për cilëndo pjesë të ditës. Molla, pos këtyre sjell me vete edhe pesë dobi të fshehta për organizmin tuaj. Ushqim i ngadalshëm Molla është e …