Tag: nenat

Nënat bartin ADN-në e fëmijëve në tru

Pasi që të bëheni nënë, fëmijët tuaj në fakt nuk do të largohen kurrë nga ju. Duket se nënat bartin ADN-në e fëmijëve të tyre në tru për një kohë të gjatë, pasi që ata të kenë dalë nga …

Diabeti tek nënat shtatzëna

Rreth 4 përqind e grave të zhvillojnë nivele të larta të sheqerit në gjak gjatë shtatzënisë, gjendje e njohur si diabet gestational. Për shkak se foshnjet e lindur nga nëna me diabet të …

Ditari i shtatzënisë

Shpesh nënat e ardhshme nuk kanë informacione të mjaftueshme dhe burime për të zhvilluar një shtatzëni në qetësi, duke siguruar kështu shëndetin e tyre dhe të fëmijëve. …