Home » Posts tagged with "Njolla në lëkurë"

Si t’i evitojmë alergjitë më të përhapura

Puçrrat që ju janë shfaqur në tërë trupin mund të jenë vetëm fryt i imagjinatës suaj dhe se nuk mund të jetë i vërtetë fakti se ju jeni alergjik. Në këtë mënyrë duket e lehtë si një shpjegim, i cili mbërrin nga studiues britanikë, sipas të cilëve, në shumë raste, alergjitë ushqimore shkaktohen vetëm për shkak të një problemi më shumë mental sesa fizik. Sipas një studimi... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress