Tag: orgazma

Po marr pozicionin e orgazmës

Cilido qoftë sexual level-i ynë (nga fillestare në supereksperte), të gjitha ne kemi një pozicion shumë personal për të pasur orgazmë të garantuar. Deri sa… Ndodh, që ç’ke me të: me kalimin …

Orgazma, ndjenja pushtuese

Cfare ndodh gjate orgazmes ne trupin tone? Fjala orgazem buron nga fjala greke “orga” qe do te thote pasion i vrullshem. Kjo ndjenje ndodh pas fazes se ngacmueshmerise se larte dhe zgjat …

Sekretet seksuale

Në lidhje me seksualitetin, Kina, ka shumë gjëra për të treguar, siç është Tao, një mbështetje (praktikë) globale mbi marrëdhëniet seksuale që preferojnë çiftet. Bashkimi midis Yin dhe Yang …

Ndaloni të kërkoni pikën – G

Hulumtimet e zbatuara deri tani në pikën famoze –G, në zonën erogjene të femrës, ka treguar se ajo megjithatë nuk ekziston. Madje 1.800 femra të përfshira në studim e kanë vërtetuar atë …