Home » Posts tagged with "pasioni"

8 këshilla për të ndezur pasionin!

Sipas të dhënave më të fundit tek shumë femra pas kalimit të viteve vihet re se pasioni i tyre gjatë seksit zbehet, ndaj edhe jeta e tyre seksuale nuk është më ajo e para. Sipas studiueses Laura Berman është e mundur të rikthehet pas ky pasion edhe pse jo në të njëjtin nivel që ka qenë dikur.  Read More →

Truke që do të shkaktojnë pasion

Meshkujt dëshirojnë gra me vetë-besim, origjinale dhe të guximshme, kurse më shumë duan ku të gjitha ato virtyte i zbatojnë në shtrat. Shpejtë mësoni 3 truket e cila juve këtë fundjavë me shi to t’ju mbajë nën çarçafë.  Read More →

Kënaqësia mashkullore

Kënaqësia mashkullore në pjesën më të madhe të rasteve është më e shpejtë për t’u arritur krahasuar me atë femërore. Atëherë ja një seri teknikash dhe këshillash të sugjeruara nga seksologët, për të akorduar më mirë kënaqësinë. Trupat njerëzorë janë si instrumentet muzikore. Për të ekzekutuar një melodi harmonike duhet të mësojë të dialogojnë dhe të luajnë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress