Tag: Pastrimi i fytyres

Pastrimi i fytyres

Kemi folur shpesh here per pastrimin e fytyres , si ta realizojme, me cfare lloj produktesh, ne cfare menyre per te pasur rezultate sa me te mira, por nuk kemi trajtuar nje argument qe mbase …

Pastrimi i fytyres pas festave

Pas ditesh me shume festa dhe party, lekura juaj ndjehet shume e lodhur, pasi ka perballuar shume make up dhe per shume ore. Per gjithe keto arsye duhet te kujdeseni per fytyren tuaj nese …