Tag: Patatet e skuqura

Shmangni patatet e skuqura

Patatet e skuqura janë një pasion për shumë njerëz, megjithëse përdorimi tepruar, paraqet pasoja për shëndetin. Në një studim janë analizuar aktiviteti fizik dhe shprehitë ushqyese të 80.000 …

Patatet e skuqura janë si droga

Patatet e skuqura janë të parezistueshme për shkak të një reaksioni kimik që zhvillohet në stomak. Ato përmbajnë një substancë kimike të ngjashme me marijuanën që i bën kaq të pëlqyeshme. …