Tag: Patatet

Patatet – miniera të materieve ushqyese !

Konsumi i patates, përveçse shijon së tepërmi, ka edhe mjaft vlera ushqyese çka ndihmon në luftën kundër sëmundjeve. Të paktën sipas studimeve të ndryshme rezulton se deri më tani patatet …

Patatet

Një patate e pjekur bashke me lëkuren ka gjysmën e dozës se përditshme te Vitaminave C dhe D, qe një njeri duhet te marre. Një patate ka vetëm 22 kalori dhe 0 gram yndyre. Përveç kësaj …