Home » Posts tagged with "përkëdhelje"

Kënaqësia mashkullore

Kënaqësia mashkullore në pjesën më të madhe të rasteve është më e shpejtë për t’u arritur krahasuar me atë femërore. Atëherë ja një seri teknikash dhe këshillash të sugjeruara nga seksologët, për të akorduar më mirë kënaqësinë. Trupat njerëzorë janë si instrumentet muzikore. Për të ekzekutuar një melodi harmonike duhet të mësojë të dialogojnë dhe të luajnë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress