Home » Posts tagged with "Peroksidi i hidrogjenit"

Floket e bardha

Peroksidi i hidrogjenit i prodhuar nga trupi ynë, “fajtori” kryesor për thinjat janë thënë, menduar dhe shkruar shumë gjëra. Janë hedhur hipoteza se shfaqja e tyre është pasojë e stresit, përdorimit të dietave të ndryshme, pagjumësisë, frikës, përdorimit të drogave, ndotjes së ambientit, apo janë gjenetike. Ka të tjerë që theksojnë se nëse këput një, të mbijnë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress