Tag: pikat e zeza

Pastrimi i poreve

Mënyra më e mirë që ta pastroni tërësisht lëkurën e hundës, fytyrës ose mjekrës, është që të përdorni shirita specialë kozmetikë për pastrimin e poreve. Sekreti qëndron që këto shirita t’i …

Qeskat e syve

Ne disa raste qeskat e syve vijne si pasoje gjenetike, dhe per kete arsye nuk mund te bejme dot gje, por ka dite te cilat keto shenja behen me te dukshme. Keshtuqe cfare mund te bejme …