Tag: Presioni i gjakut

Kaliumi dhe presioni i gjakut

Ka edhe një mënyrë tjetër, pa medikamente, që mund t’ju ndihmojë në uljen e tensionit të gjakut: Shtojini kalium ushqimeve tuaja.Konsumimi i më shumë ushqimeve që përmbajnë kalium ndikon në …