Home » Posts tagged with "Probleme me mishrat e dhembeve"

Kercitja e dhembeve

Gjate periudhes se gjumit, nese dikush ne menyre te pandergjegjshme i shtrengon dhe kercet dhembet e tij quhet bruxism. Bruxism eshte nje lloj veprim pa ndjenja. Pacienti nuk eshte i vetedijshem per kete. Pacienti ushtron 6 here me shume presion, nese ata shtrengojn dhe kercet dhembet e tyre gjate gjumit. Kjo veprim kronike mbas disa kohe te caktuara mund te rezultoje;  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress