Home » Posts tagged with "Probleme me mitren"

Si mund te shtoni shancet per te mbetur shtatezane

Ne qofte se jeni duke u perpjekur per te nisur nje familje, por pa sukses duke bere disa ndryshime te vogla ne menyren e jeteses tuaj mund te shtoni shancet per nje kontraceptim dhe te siguroni nje shtatezani te shendetshme. Sidoqofte jane disa faktore qe ju nuk mund ti ndryshoni si puna e moshes, probleme ovulimi, probleme me spermen, dhe demtime te tubave te Fallopit. Disa ndryshime qe mund te beni... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress