Tag: Produktet e qumështit treten shpejt

Produktet e qumështit treten shpejt?

Është e vërtetë se kosi përmban probioticite, të cilat ndihmojnë në tretje. Dhe megjithatë, shumë njerëz kanë probleme tretjen e qumështit. Në realitet problemi është laktoza. Ky sheqer …