Home » Posts tagged with "renia flokeve"

Zbulohet ilaçi kundra rënies së flokëve

Një grup shkencëtarët në Los Angelos besojnë se kanë gjetur ilaçin i cili shëron tullacërinë, ndërsa ilaçi do të mund të gjendet në treg madje për pesë vite. Testimet laboratorike në Universitetin e Kalifornisë në Los Angeles në të cilat është shfrytëzuar astressin-B kanë treguar rezultate “befasuese” vetëm pas pesë ditëve.  Read More →
Etiketat:

Ju bien flokët? Ja zgjidhja!

Ja tetë shkaqet kryesore të rënies së flokëve dhe mënyrat e mjekimit të tyre. 1.Telogen effluvium Ky çrregullim paraqitet zakonisht pas shtatzënësisë, pas ndonjë ndërhyrjeje kirurgjike, humbjes së madhe në peshë, por edhe pas stresit. Flokët bien me të madhe çdo ditë. Mund të jetë edhe pasojë e ndonjë ilaçi, sikur që janë p.sh. antideoresivët.  Read More →
Etiketat: ,

Parandalimi i rënies së flokëve

Rënia e flokëve shfaqet shpesh si një burim hidhërimi i përhapur dhe që ndikon si tek burrat ashtu dhe tek gratë. Për parandalimin e saj tashmë mund të përgatisni ilaçe me produktet që mbani në shtëpi. Ja metodat natyrale të ngadalësimit të rënies së flokëve madje metoda që ndikon në daljen e flokëve të rinj sipas lajmit të publikuar në adresën ehow.com:  Read More →
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress