Home » Posts tagged with "RRJEDHJA E GJAKUT NGA HUNDËT"

Hundet e bllokuara apo qe rrjedhin

Një hundë e bllokuar nga të ftohtit, gripi apo rrallë nga alergjia është e zakonshme në fëmijëri dhe shpesh nuk është serioze. Sekrecionet e tepërta në hundë që çon në rrjedhjen e hundëve shkaktohet nga një virus i të ftohtit. Cipa e brendshme e kanaleve të hundës infektohet, fryhet dhe shkakton bllokimin. Shkaqet e tjera mund të jenë alergjia apo ndonjë trup të huaj në hundë. Publikoje... 
© 2016 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress