Home » Posts tagged with "Seks në këmbë"

20 këshilla për seks në pranverë

Ndjeni poshtë një ndjenjë të çuditshme? Me ardhjen e pranverës, natyrisht se kthehet edhe dëshira për seks. Dita bëhet më e gjatë, temperaturat rriten, dielli del më shpesh, dhe gjithë kjo ndikon në sjelljen tonë. Me diellosjen dhe me dritën automatikisht nxitet hormoni serotonin, dhe kjo bën që të ndihemi më të zgjuar dhe më vital”, thotë biopsikologu Peter Walschburger.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress