Home » Posts tagged with "seksi dhe shendeti"

12-të të mirat e seksit për shëndetin

Gjatë seksit trupi i liron endoforinet, të njohura si hormonet e lumturisë, të cilat ndikojnë në përmirësimin e disponimit. Seksi ndikon edhe si aktivitet fizik, ndërsa bërja dashuri me ndonjë të cilin e doni u ndihmon juve që më mirë të ndjeheni dhe në lëkurën tuaj.  Read More →
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress