Home » Posts tagged with "seksi oral"

Seksi oral grave ua ruan dhëmbët

Një numër të përfitimeve tjera të cilat seksi i ofron njeriut, seksi oral grave ua ruan dhëmbët. Hulumtimi tregon se seksi i redukton vështirësitë e shumta, është i dobishëm për sistemin kardiovaskular, heq stresin dhe përmirëson imunitetin.  Read More →
Etiketat:

Seksi oral, pse rrezikon shfaqjen e kancerit

Seksi përmirëson shëndetin tonë trupor dhe atë mendor, ky është një fakt që të gjithë e njohim mjaft mirë. Por ndoshta jo të gjitha praktikat seksuale janë po aq të shëndetshme:  Read More →
Etiketat:

Seksi oral nuk është seks

Ekspertët pohojnë se nevojitet edukatë më e mirë seksuale për të rinjtë, sepse qëndrimet e tilla të gabuara çojnë deri te sjellja e rrezikshme seksuale dhe pranimi i sëmundjeve serioze. Shumica e të rinjve mendojnë se seksi oral nuk është seks- thotë një studim i ri amerikan, në të cilin janë përfshirë më shumë se 2.000 studentë. Sipas studimit, një nga pesë të rinj mendojnë... 
Etiketat: ,

A ka rrezikë seksi në shtatëzani

Mardhëniet seksuale gjatë shtatëzanisë, a ka rrezik? Seksi është pjesë normale e shtatëzanisë nqs jeni duke patur një shtatëzani të rregullt. Lëvizjet penetruese nuk dëmtojnë fëmijën i cili është i mbrojtur nga muret e trasha te uterit. Fëmija është gjithashtu i mbrojtur edhe nga lëngu i qeses amniotike. Kontraktimet gjate orgazmës nuk janë të ngjashme me ato gjatë lindjes,... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress