Tag: seksi

Disa hapa deri të super-seksi

Edhe pse pasioni është nxitësi i parë për çuarje të dashurisë, ekzistojnë edhe gjëra të tjera të rëndësishme, të cilat marrëdhënien seksuale e shndërrojnë në tregim të vërtetë që ka fillim …

Seksi ne shtatëzani

A Eshte Normale Qe Te Me Rritet Apo Zvoglohet Deshira Per Seks Ne Shtatzani? Ne te vertet te dy keto mundesi jane normale. Shume gra shtatzana zbulojne se simptomet sikur plogeshtia, …

Përfitimet që vijnë nga seksi

Studimet tregojnë se ndjenjat e dashurisë pasionante dhe intensive kanë efekt të njëjtë në receptorët e trurit tuaj njëlloj si paracetamol, thonë studimet në Universitetin Shtetëror të Nju …