Home » Posts tagged with "seksi"

Seksin? E perjetojme sipas karakterit qe kemi

Jo të gjithë, e përjetojnë seksin në të njëjtën mënyrë. E gjithçka duket se varet nga këndvështrimi që kemi rreth tij dhe përjetimit të marrëdhënieve seksuale në fund të tyre. Këtë e pohon një studim i fundit i kryer nga ekspertja amerikane, Caroline J. Simon, sipas të cilit, seksi si i tillë, nuk është vetëm seks, por një mënyrë e vërtetë për të komunikuar dhe shprehur... 
Etiketat:

Shifra e artë e të bërit seks është mes 7-13 minutave

Sa kohë duhet të zgjasë një akt seksual, në mënyrë që partnerët në çift të arrijnë kënaqësinë e tyre maksimale? Shkencëtarët, duket se kanë vendosur që të merren seriozisht me këtë çështje. Konkretisht, rreth 50 specialistë të “Society for Sex Therapy and Reserch” në Uashington, kanë ka kryer një studim rreth kësaj, të cilin e kanë “Journal of Sexual Medicine”.  Read More →
Etiketat:

Ditën fillojeni me seks!

Mënyra më e mirë të zgjoheni dhe të filloni ditën me buzëqeshje është kënaqësia nën mozaikun e ngrohtë në përqafimin e partnerit. Puthje të buta në pjesën e veshit, qafës dhe në pjesën e kraharorit do ta zgjoni partnerin i cili do tua kthejë në masë të njëjtë, ndërsa e gjithë mund të shndërrohet në seks oral të mëngjesit.  Read More →
Etiketat:

Çfarë mendojmë për seksin në të 20-at, 30-at, 40-at…

Qëndrimi për seksin ndryshon me kalimin e viteve, përderisa edhe seksi është pjesë e plakjes. Në bazë të hulumtimeve të fundit, shumica e njerëzve të vjetër kënaqen në seks njëjtë sikurse kur ishin të rinj, e me kalimin e viteve njerëzit janë më të hapur në dashuri. Dëshira seksuale ndryshon derisa ne plakemi, por jeta e shëndetshme seksuale është e rëndësishme edhe në... 
Etiketat:

A është seksi i rëndësishëm në një mardhënie?

Definitivisht është mjaft e rëndësishme që të mos jeni të fokusuar tërësisht në fëmijën, pa marrë parasysh sa e vështirë që është, sepse ju do të lini në harresë se kush jeni dhe kush është në marrëdhënien tuaj. Kur jeni me fëmijë të vogël mos mendoni gjithë kohës me të, por nëse është e mundur merrni një pushim nga puna dhe përqëndrohuni te bashkëshorti juaj.  Read More →
Etiketat:

Si t’a bëni seksin edhe më të këndshëm

Seksi mund të jetë i mirë, i keq, i vështirë ose t’jua heqë trurin, por më e keqja është t’ju bëhet i mërzitshëm. Nëse e bëni atë në të njëjtën ditë të javës, në të njëjtën kohë, në të njëjtin pozicion muaj pas muaji, atëherë është koha për të ndryshuar gjërat. Më poshtë janë disa mënyra për t’a bërë seksin më argëtues.  Read More →
Etiketat:

10 pyetje që na bëjnë të skuqemi

A e keni dëgjuar shprehjen “Bota rrotullohet rreth seksit”?. Besoj se të gjithë jemi hasur me të, në situata të ndryshme shoqërore apo edhe në marrëdhëniet në çift. Por shumë njerëz skuqen kur e dëgjojnë apo për më tepër të pyesin rreth seksit, një temë që ende mund të konsiderohet tabu në vendin tonë, për më tepër në bashkëbisedimin midis brezave. Po cilat janë... 
Etiketat:
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress