Home » Posts tagged with "sëmundja e diabetit"

Diabeti në shtatzëni

Pakkush mund ta dijë, por në fakt është provuar se brokoli riparon dëmet që shkakton sëmundja e diabetit. Të hash brokoli mund t’i kthesh dëmet e shkaktuara nga diabeti Nëse keni diabet nuk do të thotë se nuk mund të keni fëmijë apo që do të keni komplikime të shtatzënisë. Por do të thotë që duhet t’i kushtoni vëmendje shëndetit tuaj dhe të keni një ekip mjekësor të... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress