Home » Posts tagged with "sëmundja e muskujve"

Sëmundja e lodhjes së muskujve

Sëmundja e lodhjes së muskujve mbetet ndër diagnozat më sfiduese në neurologji, duke marrë parasysh karakterin e zhvillimit dinamik të saj dhe ngjashmërinë që ajo ka me sëmundjet e tjera. Për këtë arsye, mjeku duhet menduar për sëmundjen e lodhjes së muskujve (Myasthenia Gravis, MG) në rastin kur pacienti manifeston dobësim-lodhje muskulore, i cili ndryshon gjatë ditës si dhe kur... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress