Home » Posts tagged with "semundja e tokes"

Epilepsia, semundja e tokes, ja si mund te kurohet

Fjala “Epilepsi” vjen nga greqishtja e vjetër: ἐπίληψις, epílēpsis – shpërthim, sulm; nga latinishtja “epilepsia” si dhe nga greqishtja e sotme ἐπίληπτος, epílēptos – sulmoj, kap. Epilepsia është një sëmundje me së paku dy sulme epileptike (sulme me ngërçe), të cilat shkaktohen pa asnjë arsye të parashikueshme.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress