Home » Posts tagged with "Sëmundjet e mushkërive"

Sëmundjet e mushkërive

Sëmundjet kronike të mushkërive dhe të rrugëve të frymëmarrjes hasen më tepër në stinën e dimrit, ku edhe temperaturat janë të ulëta. Për këtë arsye, gjendja shëndetësore e personave që vuajnë nga sëmundje kronike të mushkërive në dimër mund të përkeqësohet. Sipas mjekëve, personat që vuajnë nga sëmundje kronike të mushkërive, nëse nuk tregohen të kujdesshëm,... 

Simptomat që kërkojnë më shumë shpenzime për t’u larguar

Revista e njohur ekonomike amerikane Forbes, paraqiti listën e dhjetë sëmundjeve më të shtrenjta për nga kurimi. Sëmundjet më të shtrenjta për t’u kuruar të dhëna në listën e përgatitur nga ekonomisti Charles Roehriag, punonjës në Institutin Altarum të Michiganit, janë sëmundjet me probleme psiqike. Kurimi dhe ilaçet e këtyre sëmundjeve janë të shtrenjta. Pas tyre vijnë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress