Tag: SEMUNDJET KRONIKE TE VESHKAVE

Shkaqet e semundjeve te veshkave

Kryesisht semundjet e veshkave jane akute (te menjehershme) dhe Kronike(te vazhdueshme). Semundjet akute te veshkave nenkuptojne nje humbje te menjehershme ose te shpejte te …