Home » Posts tagged with "Sëmundjet neurologjike"

Stresi shkaktari kryesor i çrregullimeve neurologjike

Sëmundjet neurologjike shkaktohen nga çrregullime dhe shqetësime psikologjike por në disa raste edhe nervore. Disa nga këto sëmundje neurologjike janë më të shpeshta me fillimin e stinës së nxehtë por nuk mungojnë edhe rastet të cilat shfaqen vetëm në kohën e lagësht ose në stinën e ftohtë. Sëmundjet neurologjike janë më shpeshta me fillimin e stinës së nxehtë  dhe në varësi... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress