Home » Posts tagged with "sëmundjet reumatike"

Këshilla për të luftuar sëmundjet reumatike

Bimët dhe kurat për të trajtuar të gjitha format e sëmundjeve reumatike Reumatizmi është shkaku i dytë, pas sëmundjeve të qarkullimit të gjakut, që shkakton më tepër paaftësi për punë. Më tepër se 50 për qind e njerëzve mbi 65 vjeç vuajnë nga kjo sëmundje, ndërsa kjo përqindje është më e lartë te seksin femër.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress