Home » Posts tagged with "Shenjat e alergjisë"

Nëna duhet të qëndrojë larg produkteve të qumështit

Foshnjave nuk duhet t’u jepet qumësht lope. Por ndonjëherë qumështi dhe nënproduktet e tij të marra nga nëna mund t’i kalojnë fëmijës me anë të qumështit të gjirit. Si rrjedhojë fëmija mund të bëhet alergjik ndaj qumështit. Këshillohet që nëna të mos konsumojë qumësht e nënproduktet e tij. Nëse fëmija juaj i porsalindur qan shumë dhe nuk është i qetë për shkak... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress