Home » Posts tagged with "sheqeri në gjak"

Ushtrimet duke ngritur pesha ulin sheqerin në gjak

Kombinimi i ushtrimeve aerobike dhe atyre të ngritjes së peshave ka treguar se është shumë e efektshme në zbritjen e sheqerit në gjak tek personat që vuajnë nga diabeti. Një program i tillë ishte treguar edhe si mjaft efikas edhe në humbjen në peshë.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress