Home » Posts tagged with "shfaqja e kancerit"

Simptomat me të cilat shfaqet tumori në tru dhe diagnostikimi

Nuk janë të pakta sëmundjet që prekin dhe dëmtojnë sistemin nervor të njeriut. Shtimi i pakontrolluar i qelizave kanceroze mund të shkaktojë tumor në trurin e njeriut. Kanceri i trurit paraqet një shumim të pakontrolluar të indit të trurit si dhe cipave që rrethojnë trurin. Ato mund të jenë malinje, pra femërore, por nuk zhvillojnë metastaza. Në të shumtën e rasteve ata zhvillohen... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress