Tag: shtatzani

Jo yndyra në shtatzani

Sipas një studim të ri, shkencëtarët kanë zbuluar një lidhje ndërmjet ushqimit të nënës gjatë shtatzënisë dhe sëmundjes serioze të mëlçisë te fëmija i saj. Ky studime në fakt, …

Shmangni hidhërimin në shtatzani

Shtatzanat gjatë shtatzënisë kanë sulme të shpeshta të nervozes, mund ta rrezikojnë foshnjën e tyre për të pasur probleme me zemër. Ekspertët pohojnë se hidhërimi dhe …