Home » Posts tagged with "shtylla kurrizore"

Për herë të parë rigjenerohet palca e shtyllës kurrizore

Rigjenerohet për herë të parë palca e shtyllës kurrizore. Kjo arritje është meritë e një studimi nga Harvard Medical School (Boston) dhe University of California, drejtuar nga profesor Osvald Steward. Shkencëtarët kanë punuar me minj të rinj laboratori, të gjithë të dëmtuar rëndë në palcën kurrizore. Hulumtuesit kanë ndërhyrë në genin PTEN, i cili normalisht kontrollon ... 

Dhimbjet e mesit

Shmangni peshat e rënda, ruani aftësinë e trupit për të lëvizur në mënyrë organike Shiatikët, lumbalgjitë (këputja e mishit), dhimbjet e mesit, tashmë janë bërë të njohura, veçanërisht në qytete të mëdha, ku njerëzit punojnë në ambiente të mbyllura dhe të automatizuara dhe ku pak kohë mbetet për të bërë lëvizje të gjalla, që mund të mbajnë në formë trupin, kolonën... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress