Home » Posts tagged with "si organizmin"

Ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizmin

Trend i ri, te ushqeni lekuren ne te njejten menyre si ushqeni organizmin: me ushqim. Ka lindur specialitete te reja per fytyren, trupin dhe per floket me formula me baze perberes ushqimore. Jane shume efikase, per tu kujdesur per veten pa u munduar. 97 femra ne 100 deklarojne se zgjedhin vetem formula me principe aktive me origjine ushqimore ose natyrale per lekuren. Eshte rrezultati i nje kerkimi... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress