Tag: SINOZITI

Si të largoni astmën dhe sinozitin

Disa nga këshillat ndihmojnë për kapërcimin e kësaj sëmundje, qoftë e shkaktuar nga cilido faktorë. Ajrosni dhomën dhe mundësoni që rrezet e diellit të futen në të. Mos vendosni …

Sinoziti

Shpesh çdo dhimbje koke trajtohet thjesht me një aspirinë dhe, sapo dhimbja kalon, ashtu bie edhe interesimi për diagnostikimin e saktë te saj. Dhe dhimbjet e kokës kanë shkaktarë të shumtë, …

15 semundjet me te shpeshta

Spondilialtroza është një sëmundje, e cila po merr një përhapje të gjerë, ndaj dhe mjekët japin disa këshilla se si mund të evitohen dhembjet. Kështu, çdo mëngjes duhet të bëni …