Home » Posts tagged with "Skuqjet e lëkurës"

Skuqja e lëkurës tek fëmijët

Në disa raste skuqja kalon krejt lehtë, por në raste të tjera përkeqësohet dhe krijon probleme. Si mund të kuroni skuqjen e krijuar tek fëmijët tuaj. Skuqjet e lëkurës të cilat shfaqen tek një nga tre fëmijë i shqetësojnë të vegjlit duke ia prishur dhe gjumin. Në disa raste skuqja kalon krejt lehtë, por në raste të tjera përkeqësohet dhe krijon probleme. Si mund të kuroni... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress