Tag: stresi

Si të largoni stresin

Rrezikun mos e shikoni si kërcënim, por si sfidë. Simptomat e stresit janë të njëjtat si simptomat e guximit (frymëmarrje e shpejtë, zemër që rrahë shpejtë), prandaj ju takon juve të …

Cilat janë pasojat negative të stresit

Stressi fillon që në hapat e parë të jetës sonë dhe kjo lidhet me luften që bëjmë çdo ditë për të krijuar një hapesirë rreth vetës të cilen ne e konsiderojmë të domosdoshme, jetike. Gjë që …

Stresi e shkatërron shëndetin

Kur jemi me stres, lehtë “i marrim” ftohjet, virozat, madje edhe sëmundjet serioze. Këtë të vërtetë të njohur shkencëtarët tani mund edhe ta shpjegojnë. Të gjithë e dimë se si mund të na …

Mungesa e seksit

Sinjalet të cilat mund t’i vëreni për shkak të mungesës së seksit, janë nervoza, tensioni, migrena, stresi, mungesa e apetitit, mungesa e gjumit, ndjenjat kontradiktore për persona të …