Home » Posts tagged with "Temperatura tek fëmijët"

Tylenol dhe Motrin për të ulur temperaturen

Perdorni Motrin dhe Tylenol se bashku per te ulur nje temperature te larte. Temperaturae larte tergon se dicka shkon keq ne organizem. Tek te vegjelit temperatura mund te shkaktohet nga dicka e zakonesh sic eshte dalja e dhembeve. POr nje temperature e larte eshte tregues qe ka nje infeksion i cili po zhvillohet. Nese temperatura nuk ulet femija mund te kaloje ne gjendje shoku.  Read More →

Temperatura tek fëmijët

Temperatura e lartë është simptomë e shpeshtë në fëmijëri, e cila te prindër pa edukatë mjekësore dhe pa eksperiencë të mjaftueshme shpesh shkakton stres dhe reaksion paniku. Prandaj, lexojeni me kujdes këtë tekst! Cila temperaturë llogaritet si normale kur fëmija është e shëndoshë? Temperatura trupore normale tek fëmijët është 37 gradë C. Gjatë ditës mund të ulet nga 36.10... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress