Tag: Terapia me xhenxhefil

Xhenxhefili – mëlmesë dhe ilaç

Terapia me xhenxhefil (anglisht – ginger) rekomandohet si një nga trajtimet më efikase në muajt e ftohtë, me çka do t’ia ktheni organizmit energjinë, të ngrohni trupin dhe forconi …