Home » Posts tagged with "Tumori i stomakut"

Tumori i stomakut nga dietat

Sipas një studimi të kryer në Milano të Italisë më shumë se gjysma e Italianëve besojnë se ajo çka shkakton kancerin në stomak është smogu dhe jo dieta, por kjo është vërtetuar që është e kundërta. Ky lloj tumori i cili në Itali godet gati 13 mijë persona në vit, sipas organizatës së onkologjisë mjekësore në Milano, arsyet kryesore të shkaktimit të saj janë pikërisht... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress