Tag: ushqimet

Ushqimet më të pasura me biotin

Për rëndësinë e biotinit keni lexuar (mund të lexoni) në artikullin paraprak. Ndërsa për ushqimet e pasuara me biotin, lexoni në vijim. Ushqimet e detit Ushqimet e ndryshme të detit si tuna, …

Pesë ushqimet fajtore për plakjen

Ushqimi është karburanti ynë i cili na jep energji dhe vitalitet, ose në rastin kur zgjedhim llojin e gabuar të forcave lëvizëse të jetës, ushqimi na ngadalëson dhe na bën më të vjetër dhe …