Tag: Ushqimi

Pijet më të këqija

Sa më pak e më rrallë, aq më mirë: uji mineral i gazuar, pijet me kafeinë, pijet energjike, e madje edhe uji i aromatizuar, janë të mbushur me kalori të zbrazëta dhe janë armiq të linjës së …