Home » Posts tagged with "Ushqyerja e gruas shtatzane"

Si ndikon shtatzania mbi gruan dhe foshnjen

Shtatzania eshte nje gjendje fiziologjike, e natyrshme e cila nuk demton organizmin e nenes nese tregohet kujdesi i duhur. Gjate shtatzanise foshnja (fetusi) formohet dhe zhvillohet duke marre lenden ushqyese nga gjaku i nenes. Kur nena eshte e shendetshme, merr ushqim te mjaftueshem dhe ben jete te rregullt, foshnja zhvillohet mire dhe lind i shendetshem.  Read More →
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress