Home » Posts tagged with "Ushtrime e barkut"

Fitness per nje trup ideal

10 minuta nxemje duke vazhduar me stervitje kardiovaskulare (aerobie) per 30 minute deri ne 1 ore. Nje program stervitjeje me pesha duhet te permbaje ushtrime per pjesen nga mesi e poshte dhe nga mesi e lart, me 2 seri nga 10-15 perseritje per cdo ushtrim Dy apo tre perseritjet e fundit te cdo serie duhet te jene me te veshtire. Nje sygjerim tjeter eshte te levizesh shpejt nga njeri ushtrim tek tjetri... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress