Home » Posts tagged with "Ushtrime trupore"

Ushtroni në shtëpi

Mos u arsyetoni se ushtrimoret janë te shtrenjta dhe për këtë nuk mund te ushtroni, zgjedhja është e lehte- ushtroni ne shtëpi. Edhe pse nuk keni pajisjet përkatëse mund te gjendeni shume mire edhe me mjetet qe i keni ne shtëpi. Për te çuar pesha ju mjaftojnë shishet e mbushura me ujë, ne toke mund te shtroni ndonjë batanije te vjetër, kurse si steper mund te përdorni ndonjë karrige... 

15 minuta për një trup solid dhe të fortë

// < ![CDATA[ story_id = '62039'; // ]]> Për t’ju ndihmuar të keni një trup në formë, ja ku ju demonstrojmë tre ushtrime të thjeshta që do t’ju tendosin, forcojnë, harmonizojnë dhe kalisin ijët, vithet dhe kofshët. Kjo rutinë ju merr vetëm 15 minuta në ditë dhe kërkon vetëm një shtangë dore dhe disa litarë gome. Rekomandohet që ju t’i bëni këto ushtrime... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress