Home » Posts tagged with "vajguri"

Disa faktorët që shkaktojnë kancerin

Tymi i veturave është identifikuar nga shkencëtarët si një ndër shkaktarët kryesorë të shfaqjes së kancerit te njerëzit që banojnë në qendra urbane. Djegia e karburanteve përmban lëndë toksike dhe kancerogjene. Pirja e duhanit: Duhani dhe drogat e ndryshme përmbajnë lëndë kancerogjene që shkaktojnë mutacione në organizëm, duke shkaktuar kancer. Pirja e duhanit mund të shkatërrojë... 
© 2017 Keshilla.NET · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress